Ne ndërtojmë
pishinën e ëndrrave tuaja.

Na vizitoni në rrjetet sociale

PISHINA

• Ndertimin e pishinave (te gjitha llojet e pishinave)
• Shitjen e te gjitha elementeve me shumice dhe pakice.
• Mirembajtjen e tyre.

HIDROIZOLIME

• Pune me ekip dhe mjete profesionale.
• Materiali gjerman Renolit 1.5cm. (Top 3 ne bote)
• Garancion.

POMPA

• Shitjen e te gjitha llojeve te pompave te ujit nga 0.75kw deri ne 200kw.
• Montim dhe servisim me ekip superprofesional me pervoje te gjate.

DEPOZITA

• Shitjen dhe Montimin e te gjitha llojeve te depozitave varesisht nga kerkesa.
• Kapaciteti i depozitave nga 1000Litra deri mbi 100.000L.

↓ Krijoni në mënyrë vizuale pishinën tuaj ↓

PUNA JONË PROFESIONALE

LINDA GROUP

PARTNERËT

PISHINA