Për ne

Historia jonë

N.P.T. “Linda”, është themeluar më 01 Maj 1991, me një vizion për të ofruar shërbim cilësor si asnjë tjetër. Me një ekip që ka 3 dekada përvojë, ne jemi në gjendje të ofrojmë maksimumin e angazhimit dhe ekspertizës për klientët tanë.

“Linda” ndërton marrëdhënie të forta të klientit bazuar në besimin dhe efikasitetin, vazhdon të shkëlqejë në të gjitha avancimet hidraulike.

Stafi ynë

Arjan Berisha

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zoya Hank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Alex Jones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Chris Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Numrat Flasin!

1000+

PROJEKTE

12+

Shtete

15+

Partnerë

500+

Produkte